Praktické informace pro účastníky X. Zimní konference

Veškeré informace (včetně případných drobných změn) budou vyvěšeny na informační tabuli u recepce/registrace v Hotelu Gustav Mahler – místě konání Zimní konference (ul. Křížová 4, 586 01 Jihlava, N 49 23.883' E 15 35.434') . Praktické informace pro účastníky X. Zimní konference

Registrace

Registrace bude probíhat v Hotelu Gustav Mahler, tradičně v prvním patře dne 25. 1. 2019. Prosíme o včasnou registraci před zahájením odborného programu (POZOR - letos začátek v 11:00 hod.). Zahájení registrace pro účastníky bude v 10:00 hod, pro partnery již od 9:00 hod. První registrovaný účastník bude tradičně odměněn.

Důležité upozornění pro účastníky

Z důvodu zachování pohodlí řádných účastníků bude letos pořadatelem vyžadováno nošení registračních visaček, které každý účastník obdrží při registraci. Bez registrační visačky nebude nikdo vpuštěn do jednacího sálu, ani přilehlých prostor vyhrazených pro konání odborného programu Zimní konference a doprovodných akcí. Registrační visačka je na jméno jednotlivého účastníka a je nepřenosná. Předem děkujeme za laskavé pochopení a respektování tohoto pravidla, jehož dodržování je v zájmu nerušeného a bezpečného průběhu Zimní konference.

Parkování

K parkování doporučujeme využít dvě veřejná placená parkoviště (na náklady účastníků) v Křížové ulici. Každé s kapacitou cca 100 míst (v této ulici je i Hotel Gustav Mahler, místo konání odborného programu).

Instrukce k příjezdu k veřejnému parkovišti od hotelu Gustav Mahler:

První veřejné parkoviště se nachází těsně před Hotelem Gustav Mahler (na stejné straně jako hotel- vlevo ve směru k náměstí, poznáte podle závory) a druhé ve směru na Masarykovo náměstí a hned za Hotelem Gustav Mahler je kostel Povýšení sv. Kříže a za ním je třeba projet doleva průjezdem – obě veřejná parkoviště (na náklady parkujících). GPS souřadnice veřejného parkoviště: 49°23’50.882“N, 15°35’27.359”E .

Instrukce pro ubytované v jednotlivých hotelích

  • Ubytovaní v EA Business hotelu Jihlavské Terasy: u hotelu je parkovací dům na náklady ubytovaných hostů.
  • Ubytovaní v Hotelu Gustav Mahler Jihlava: kapacita parkování omezena pouze pro ubytované hosty - do 35 míst (možno využít obě veřejná parkoviště v ul. Křížové). Děkujeme účastníkům za laskavé pochopení a respektování instrukcí služby u brány tohoto hotelu.
  • Ubytovaní v Grandhotelu Garni Jihlava: kapacita parkování omezena, možno využít veřejná parkoviště v ul. Křížová.
  • Ubytovaní v Hotelu Milenium: možno využít veřejná parkoviště v ul. Křížová.
  • Ubytování v hotelu Villa Eden: parkoviště (17 míst) je součástí hotelu
  • Ubytovaní v penzionu Atrium: možno využít veřejná parkoviště v ul. Křížová.
  • Ubytovaní v penzionu U sv. Jakuba: parkoviště (cca 30 míst) je součástí penzionu (vjezd spodní částí náměstí), na náklady ubytovaných hostů.

Dovolujeme si Vás opět upozornit, že náměstí je horní částí neprůjezdné (zákaz vjezdu s omezenou výjimkou pro zásobování a obsluhu) – zóna je hlídána tradičně velmi hbitou městskou policií.

Páteční oběd a občerstvení v průběhu akce

V pátek bude k dispozici od 10:45 hod. teplé občerstvení před začátkem odborného programu v Malé Galerii (1. patro Hotelu Gustav Mahler za Hlavním sálem). O dalších místech výdeje cateringu, v průběhu konání Konference, budete průběžně informováni moderátory akce.

Páteční večer

Večeře ve Velkém refektáři od 20:15 hod. (spodní část Hotelu Gustav Mahler).

Sobota

Odborný program bude v Hlavním sálu Hotelu Gustav Mahler. Občerstvení během dne zajištěno tradiční "dietní" formou. Oběd dole ve Velkém refektáři.

Sobotní večer

Večeře a tradiční program (od 19:00 hod. v Hlavním sálu - 1. patro Hotelu Gustav Mahler).

Neděle

Pokračování odborného programu - workshop dole ve Velkém refektáři od 8:30 hod.

Ukončení akce

v neděli 27. 1. 2019 cca v 11 hod.

Těšíme se na setkání s Vámi a v Jihlavě na viděnou.
Váš tým Zimní konference