Vodomílek oslavil 10. let činnosti

Je tomu již 10 let, co světlo světa spatřil malý Vodomílek. Za těch několik let, ale vyrostl, zesílil a hrdě konkuruje stejně starým i starším sportovním klubům. Veliký dík za to patří dlouholeté předsedkyni paní Květě Františkové i Milanu Brychtovi, kteří Vodomílek vypiplali od plínek až do současnosti.

A jako správný jubilant i Vodomílek si zasloužil pořádnou oslavu, kterou jsme spojili s Jihlavským ježkem, tedy s XI. plaveckými závody handicapovaných sportovců. Přijeli soutěžit plavci z Jindřichova Hradce, Kutné Hory i Kolína a v sobotu 17. 10. 2015 vyhrával opravdu každý.

Z bazénu E. Rošického, kde dopoledne probíhaly závody jsme se přesunuli do Pivního ráje, kde jsme za doprovodu sponzorů odměnili všechny plavce i jihlavské dobrovolníky. Moderování se ujal Milan Řezníček a společně s kouzelníkem vykouzlil všem úsměv na tváři.

Veliký dík patří dlouholetým sponzorům i příznivcům SK Vodomílek, kteří se oslav zúčastnili a plavcům předali diplomy, medaile a odměny, které všem udělaly velikou radost. Další poděkování patří samozřejmě rodičům, dobrovolníkům i plavcům, bez kterých by Vodomílek nemohl fungovat. A jaké je naše blahopřání oslavenci? Přejeme Vodomílkovi, aby mu to plavalo stejně tak dobře jako doposud!