Pozvání, které se neodmítá

"Pozvání, které se neodmítá"

Vážení účastníci a partneři Zimní konference,

podzim zbarvil listí a po posunutí hodinových ručiček na zimní čas jsme zase blíže k již VII. Zimní konferenci. Těšíme se na vás v termínu 29.-31. 1. 2016 a jak jinak, než na místě "obvyklém", tedy v Hotelu Gustav Mahler.

Bylo mi ctí, v období nadcházejících příprav Konference, se na chvíli zastavit a přijmout laskavé pozvání od sportovců a dobrovolníků z Vodomílka. Ano, už je tomu tak, že Vodomílek slaví své první malé "kulatiny" a z předškoláka se nám stává "šikovný" chlapec, který nejenom umí skvěle číst a psát, ale hlavně umí pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují.

Projekt Zimní a Jarní konference je od počátku s Vodomílkem a tak jsem si v průběhu oslav k desátému výročí činnosti dovolil vyřídit pozdrav od Vás všech, kteří jste s Vodomílkem a jeho činnost také podporujete.

Vodomílkovi přeji do dalších let zejména pevné zdraví, hodně sil a hlavně nadšení, které po tolika letech činnosti je více než příkladné.

Závěrem bych rád použil slova pana doktora Novotného z týdeníku Medical Tribune:  "lednové pozvání do Jihlavy se neodmítá" a byl bych velmi rád, pokud přijmou pozvání na VII. Zimní konferenci sportovci a dobrovolníci z Vodomílka.

Vše nejlepší, dobré lidi do cesty a v lednu v Jihlavě na viděnou

Libor Vejnar a tým Konference